Horary Astroloji

 


Astrolojinin odağında olan birçok ilgi çekici konu vardır. Bunlar arasında yer alan horary astroloji de bize saat hakkında bilgi veriyor. Merak ettiğiniz bir konu ile ilgili cevap almak istediğiniz o an için, gökyüzünün haritasına bakılıyor. Ebru tansoy, astrolojinin bu alanıyla uzun süredir ilgilenmektedir ve uzmanlığı bulunmaktadır.

Horary Astroloji Nedir?

Horary astroloji, kökenleri çok eski yıllara dayanan astrolojinin dallarından birisidir. Soru astrolojisi olarak da adlandırabiliriz. Bir konu hakkında soru sorarsınız ve sonrasında bu sorunun cevabını alabilmek için o andaki gökyüzü haritalarına bakılır.

Doğduğunuz saat ya da doğum bilgilerinizi bilmeseniz bile soru astrolojisi sayesinde sorularınıza cevap alabilirsiniz. Ebru tansoy bu konulardaki merakınızı giderecek uzmanlardandır.

Horary Astroloji İle Nasıl Soru Sorulur?

Cevabını bilmediğiniz sorular için horary astroloji size yardımcı oluyor. Bunu yaparken doğru hareket etmek önem taşıyor. Yapılması gerekenleri şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Soracağınız sorular yanıtları evet ya da hayır olacak sorular olmalıdır.
  • Yanıtlar herhangi bir yorumlama yapılacak tarzda sorular olmamalıdır.
  • Uzun bir zamandır cevabını aradığınız ancak bulamadığınız bir soru olmalıdır.
  • Sorduğunuz sorunun aynısını durumda belli bir değişiklik oluncaya kadar tekrar soramazsınız.
  • Cevabınızın doğru olmasını istiyorsanız siz de inanarak, odaklanmalısınız.

Horary astroloji, oyuna gelmez ve dikkatli yapılması gerekir. Kaybettiğiniz eşyaları bulmak için, yeni iş başvurunuzun nasıl sonuçlanacağı, bir yakınınıza barışıp barışmayacağınız vb. konularda sorular sorarak yanıtları arayabilirsiniz.

Horary Astroloji Nasıl Yorumlanır?

Horary Astroloji yorumlaması yapabilmek için bir süre eğitim alınmalıdır. Ebru tansoy, bu konuda çeşitli eğitimler alarak profesyonel olarak bunu yapabilmektedir. Gözyüzü haritasına bakıldığında neyin ne anlama geldiğinin bilinmesi gerekiyor. Bazı teknikleri bilmek, üzerine çalışmak ve ona göre yorumlama yapmak gerekiyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mobil Sohbet

Boşanma Avukatı

Sevgililer İçin Güzel Sözler