Metin 2, Pubg ve Point Blank Oyunları

 


Sanal ortamda oynanılan farklı kurallara ve özelliklere sahip birçok oyun bulunmaktadır ve bu oyunlarda satın alma işlemleri için para birimleri mevcuttur. Özellikle son zamanlarda popüler bir oyun haline gelen Pubg, bu konuda oyuncularına alternatif bir seçenek sunuyor. Pubg oynarken satın alma işlerinde kullanabileceğiniz bu alternatif Pubg Mobile UC para birimdir. Oyun esnasında paraşüt, silah ve köstüm almanızı sağlayabileceğiniz  bu para birimi ile aynı zamanda yeni seviyelere de erişim sağlayabilirsiniz. Pubg kadar eğlenceli olan bir diğer sanal ortam oyunlarından olan metin 2 de ise metin2 ep ve yang alım satımı   tercih edebilirsiniz. Seviyeli ve eğlenceli olan bir diğer oyunlardan point blankte ise Point Blank TG satın alarak birçok avantajdan faydalanabilirsiniz.

League of Legends (Lol) Oyunu ve Riot Points RP Para Birimi

League of legends Türkçesi (Efsaneler Ligi ) olan bu oyun, Riot Games tarafından geliştirilen bir video oyunudur. Rekabetli ve tempolu olan League of legends  (LoL) , bir tür strateji oyunudur ve her seviyesi oldukça eğlencelidir. Farklı tasarımlar ile levelleri bulunan bu oyunda iki takım, kıyasıya mücadele eder. Heyecan verici bir oyun olan League of legends de satın alma işlemleri için ise farklı seçenekler bulunuyor. League of legends  (LoL) Riot Points RP LoL oyununda satın alma işleminde kullanılan bir ödeme aracıdır ve farklı kodları bulunmaktadır. Şampiyon ve köstüm almanız için gerekli olan bu ödeme aracı ile oyunu daha eğlenceli bir hale getirebilir, seviye atlayabilirsiniz.

Valorant VP

İnternet üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli oyunlardan biri olan LoL, yani Efsaneler Ligi, kullanıcılarına yeni avantajlar sağlamaya devam ediyor. Kolay ödeme ve satın alma işlemleri ile daha eğlenceli bir oyun haline gelen League of legends  (LoL) üzerinde Valorant VP dijital kodunu kullanarak, dilediğiniz köstüm ve içeriklere kolayca ulaşabilirsiniz. Oyun üzerinde seviye atlamak ve değişik içeriklere ulaşmak için kullanacağınız Valorant VP’yi oyun içerisindeki mağaza kısmından da satın alabilir, değişik kostümler, içerikler ve araçları deneye

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mobil Sohbet

Boşanma Avukatı

Sevgililer İçin Güzel Sözler