Rust Sunucu Fiyatları

 


Popüler oyunlara ilgi duyan oyuncular, mükemmel oyun bir keyfi için sunucu kiralıyorlar. Bu alanda çok fazla talep olmasından dolayı, sunucu kiralayan profesyonel firmalar ortaya çıktı. Sektörde en kaliteli ve güvenilir hizmeti sunmayı amaçlayan firma, birçok oyuncuya çözüm oluyor. Firma, uzman kadrosuyla rust sunucu kiralama ve rust sunucu kurma konusunda fark yaratmayı başarıyor.

Rust Sunucu Özellikleri

Firma, %100 müşteri memnuniyeti yakalamak amacıyla faaliyet gösteriyor. Bu amaçla, her beklentiye uygun sunucu paketleriyle, hizmet veriyor. Ancak, firma sunucuların genel kalitesinden asla taviz vermiyor.

  • Kişi başına ödeme
  • Düşük ping değeri
  • Limitsiz CPU ve RAM kullanımı
  • Limitsiz Bandwith
  • DDOS koruması

Bu özellikler, oyun tutkunlarının beklentilerini karşılıyor. Bundan dolayı, sunucu kiralamak isteyen birçok kişi, firmadan hizmet almayı tercih ediyor.

Rust Sunucu Fiyatları

Müşteri, farklı paketler arasından seçim yapabiliyor. Sunucu fiyatı da buna göre değişiyor. Müşteri, kendi bütçesine en fazla uyan paket için sipariş verebiliyor. Buna ek olarak firma, yeni müşterilerine özel fiyatlardan kampanyalar sunuyor. Müşteriler, 3, 6 ya da 12 aylık paketlerden tercihte bulunarak en uygun fiyatı bulabiliyor.

Rust Sunucu Eklenti Paketi

Sunucular, oyuncunun isteğine göre özelleşebiliyor. Bu, eklentiler sayesinde kolaylıkla yapılabiliyor. Bunun için farklı eklentiler var. Firma, rust eklenti paketi ile sunucusunu geliştirmek isteyenlere, pratik çözümler sunuyor. Müşteriler, kaliteli sunucularla maksimum oyun keyfini en ekonomik fiyatlarla yaşayabiliyorlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mobil Sohbet

Boşanma Avukatı

Sevgililer İçin Güzel Sözler