Medikal Estetik Nedir?

 


Medikal estetik, vücuttaki çeşitli kısımları daha sağlıklı bir hale getirmek ve daha hoş bir görünüme kavuşmak için başvurulan, genel anestezi olmadan ve dokular kesilmeden yapılan tıbbi uygulama metodudur. Medikal estetik, her geçen gün popülerliğini arttıran ve kişilerce yaygın şekilde başvurulan tıbbi metotlardan biri olmuştur. Bu sayede kırışıklıkların giderilmesi, daha hacimli bir dudak yapısı, aşırı terlemenin önlenmesi ve cildin yaşlanmasının geciktirilmesi mümkündür.

Medikal estetik alanının bu denli gelişimi, hastaların ameliyatsız şekilde gençleştirme prosedürlerini istemelerinden kaynaklıdır. Bu tercihin nedeni, kesinlikle hasta olunması değil daha iyi görünme ve hissetme arzusudur. Günümüzde, doğal ve sağlıklı görünümü korumak; herkesin fazlasıyla dert ettiği bir durum haline gelmiştir.

Dolgu Uygulamaları Nedir?

Yüzden yılların izlerini silmek, daha dolgun dudaklara sahip olmak veya daha çekici görünmek için başvurulan dolgu uygulamaları, dolgu maddeleri kullanılarak yapılır. Dolgu enjeksiyonlarının, yüzdeki kırışıklıkların, ince çizgilerin giderilmesinden dudak dolgunlaştırma ve elmacık kemiklerini belirginleştirmeye kadar uzanan geniş bir uygulama alanı vardır.

Soğuk Lipoliz Nedir?

Soğuk lipoliz tedavisi, lokal fazlalıkların hedef alınarak bölgesel fazlalıklardan kurtulunmasını sağlayan bir sistemdir. Böylelikle vücut daha biçimli ve estetik bir hal alır. Uygulanan tek bir seansta bile kalıcı sonuçlar alınmasını sağlayan bu sistem sayesinde, bölgesel olarak ince bir vücuda kavuşulmuş olur. Bu işlemle, yağ dokusu dondurucu soğuğa maruz bırakılır.

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mobil Sohbet

Boşanma Avukatı

Sevgililer İçin Güzel Sözler