Kombi Teknik Servis

 


Kombi teknik servis tüm markaların kombilerinin bakım ve onarımlarını gerçekleştirmektedir. Evlerin en önemli beyaz eşyaları arasında yer alan kombilerin bakımlarını yapıyor ve maksimum verimle çalışmasını sağlıyor. Bakımı düzenli yapılan kombilerde enerji tüketimi minimuma düşer. Alınan verim maksimuma çıkar. Ayrıca kombinin ömrü uzar ve kombinin uzun yıllar boyunca yenilenmesine gerek kalmaz. Firmanın memnun müşteri sayısının artmasını ve rakiplerinin önüne geçmesini sağlayan özellikleri arasında şunlar yer alıyor:

·        Tüm ustalar eğitimli, belgeli ve deneyimlidirler

·        Her müşterinin yüzde yüz memnun olmasını amaçlıyor kaliteden ödün vermiyor

·        Servis hizmetini hızla veriyor ve kombinin arızasından dolayı yaşanan sorunun kısa sürede ortadan kalkmasını sağlıyor

·        Parça değişimlerini orijinal yedek parça ile yapıyor

·        Garantili ve uygun fiyatlı hizmet veriyor

Kombi Servisi Ücretleri

Kombi servisi ücretleri alınan hizmetin kapsamına bağlı olarak değişmektedir. Kombinin bakımı ya da arıza tamiri için fiyatlar ayrı olarak belirlenmektedir. Kombiniz arıza yaptığında fiyatı telefonda verilmez. Ustalar önce kombiyi görmekte arızanın ne olduğunu tespit etmektedir. Ardından öncelikle sizleri bilgilendiriyor tamirin maliyetinin ne olduğunu belirtiyor. Onayınızı almanın ardından ise tamiri kısa sürede gerçekleştiriyor.

Kombilerin arıza yapması halinde kullanmaya devam edilmemesi güvenlik açısından çok önemlidir. Güvenliğiniz için kombide arıza işaretlerini gördüğünüzde fişini çekmeli ve hemen firma ile iletişime geçmelisiniz. Yaşadığınız sıkıntının bir an önce ortadan kalkması için firma ekipleri adresinize geliyor ve tamirini gerçekleştiriyor. Garantili ve uygun fiyatlı hizmet alabilmek için firmayla hemen iletişime geçebilirsiniz.  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mobil Sohbet

Boşanma Avukatı

Sevgililer İçin Güzel Sözler